Nieuws

De eerste kerstdrink van Samen Mariaburg

Een fotoreportage...

Afgelopen zaterdag kwamen zo’n 80 tal bezoekers langs in Elcks Thuys op de eerste kerstdrink van Samen Mariaburg.  Het was een hele gezellige maar ook speciale avond, want onze eigen Mariaburgse gin werd er voorgesteld.

Na de voorstelling van de gin kon iedereen aan een zeer democratische prijs de gin proeven.  De gin werd een succes want het was de meest gedronken drank van de avond.  Men kon de gin proeven met verschillende soorten tonic en werd samengesteld door Ronny en Miriam van Summerwine, die als geen ander op de hoogte zijn van eten en drinken.

De gin wordt te koop aangeboden bij verschillende handelaren die aangesloten zijn bij Samen Mariaburg.  Onderanderen in Carrefour Sint-Antoniuslei, Futur, Summerwine, Het Krantenkopje, …  En dit voor 39 euro per fles.  Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Kortom het werd een hele fijne avond, hierbij enkele beelden en foto’s van de kerstdrink.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close