Geen categorieNieuws

BBQ en Kermis Mariaburg was een succes!

Tot 190 personen waren ingeschreven voor de BBQ van Samen Mariaburg, die aan zijn tweede editie toe was. Hierbij wat beelden van hoe het er aan toe ging op de kermis en BBQ!

In onderstaande video kan je zien hoe de dag begonnen is, met stralende zon is de opbouw begonnen.ย ย 

De dag begon met zon en zo’n 20ยฐ graden.ย  Later op de middag kwamen er wat wolken opzetten maar dat hielde de massale opkomst voor de BBQ niet tegen.ย  Onder grote tenten, die een beetje gedruppel konden tegenhouden, heeft men met velen kunnen genieten van een hamburger, kip en een worst.ย 

Er waren ook vele dranken voorradig die men kon nuttigen.ย  Zo was ook de Mariaburgse Gin te krijgen!ย  ย Velen hebben genoten van wat de Mariaburgse zelfstandigen hebben aangeboden.ย  Een hechte groep van zelfstandigen die graag samenwerken voor een leuke en gezellige buurt.ย  Dat was dit weekend nog maar eens duidelijk!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close