Nieuws

Kerstdrink van Samen Mariaburg 2019

Een cheque van 500 euro voor het We Love Marie fonds

Afgelopen zaterdag heeft de tweede Kerstdrink van Samen Mariaburg plaatsgevonden, in het hartje van Mariaburg, zaal Elcks Thuys.  Klanten en leden van Mariaburg waren van harte welkom op deze receptie waarbij er naar hartelust geproefd kon worden van de nieuwe Samen Mariaburg pralines.

De pralines zijn gevuld met de gin van Samen Mariaburg en te verkrijgen in drie verschillende smaken.  Ze vormen het ideale geschenk voor tijdens de feestdagen en zo ondersteunt men een nieuw goed doel voor volgend jaar.  Het nieuwe goede doel voor volgend jaar is het VOC, Vogel Opvang Centrum, gelegen aan de Holleweg 43 te Kapellen.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van de gin van Samen Mariaburg, werd tijdens deze Kerstdrink geschonken aan het We Love Marie fonds.  Ter waarde van 500 euro.

Hierbij enkele foto’s en beelden van de receptie:

 

 

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close