Geen categorie

๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช ๐—š๐—ข๐—˜๐—— ๐——๐—ข๐—˜๐—Ÿ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ : ๐—ฉ๐—œ๐—Ÿ๐—Ÿ๐—” ๐— ๐—”๐—ซ

WINKELVERENIGING SAMEN MARIABURG heeft voor 2024 een nieuw goed doel : VILLA MAX

Ook dit jaar willen de Mariaburgse zelfstandigen weer actief dit goed doel ondersteunen en zullen er ook weer (spaar)potjes staan waarin u kan doneren voor hen.

Wat doet Villa Max?

Villa Max organiseert kosteloze vakanties op maat voor gezinnen met een ernstig ziek kind.

Het is voor veel van deze gezinnen zeker niet eenvoudig om er even tussenuit te zijn en te genieten van een deugddoende week samen. Villa Max maakt dit mogelijk en zorgt voor een lichtpunt in het leven van deze bijzondere gezinnen.

De vakantiehuisjes, die we huren van Casa Ametza zijn gelegen in het schilderachtige park van Brasschaat, rolstoeltoegankelijk en ontworpen met oog voor specifieke zorgbehoeften en dat zonder in te boeten aan gezelligheid.

Met een capaciteit tot maximaal 6 personen bieden deze huisjes een comfortabele en warme thuis voor gezinnen om even op adem te komen.

Villa Max neemt de financiรซle last weg door de huur van de vakantiehuisjes, allerlei activiteiten en enkele maaltijden op zich te nemen.

Villa Max streeft er naar om ieder jaar opnieuw 50 gezinnen te mogen uitnodigen en maakt van iedere week een onvergetelijke ervaring waar iedere deelnemer maximaal geniet en een blijvende mooie ervaring aan over houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close